17 Nisan 2016 Pazar

MUTLU PAZARLAR

Merhaba,

İki gün önce hazırladığımız ev yapımı pesto (fesleğen) sosunu değerlendirmenin zamanı bugün. Sadece içinde parmesan olmasına rağmen ekstradan beyaz peynir, hafif karabiber ve kurutulmuş domates ilavesi yaptım. Merak edenler için arkadaki  boş kızarmış ekmek dilimi ise, kahvaltımın finali bal-kaymak için. 😄😉Barış ve huzur dolu bir gün geçirmemiz dileğiyle. 

http://mezederyasi.blogspot.com/2015/07/pesto-sosu.html

Sevgilerimle,




Mutlu Pazarlar

Merhaba,

İki gün önce hazırladığımız ev yapımı pesto (fesleğen) sosunu değerlendirmenin zamanı bugün. Sadece içinde parmesan olmasına rağmen ekstradan beyaz peynir, hafif karabiber ve kurutulmuş domates ilavesi yaptım. Merak edenler için arkadaki  boş kızarmış ekmek dilimi ise, kahvaltımın finali bal-kaymak için. 😄😉Barış ve huzur dolu bir gün geçirmemiz dileğiyle. 

http://mezederyasi.blogspot.com/2015/07/pesto-sosu.html

Sevgilerimle,